Cosmetische geneeskunde

 

"Op een frisse, ontspannen, en bovenal natuurlijke uitstraling staat geen leeftijd. Schoonheid creëren door het aanbrengen van details, dat is mijn passie.”

Debby Smeets

Voorstelling

Smeets Debby Bij dr. Debby Smeets kan u terecht voor een medisch esthetische behandeling met producten van hoogwaardige kwalitatieve merken waarbij veiligheid en een natuurlijk resultaat voorop staan.

Het doel van de behandelingen is er fris, ontspannen en natuurlijk uit te zien.

Tijdens het verouderingsproces verandert ons uiterlijk. De huid wordt slapper, rimpeltjes verschijnen en er ontstaat volumeverlies. Diepe lijnen of groeven kunnen het gelaat ontsieren en een vermoeide of strenge indruk geven. Ook de contouren van het gezicht, die een jeugdige uitstraling geven, kunnen vervagen. Al deze verschijnselen kunnen we behandelen met spierverslappers, fillers of skinboosters. Het gebruik van deze medisch esthetische middelen zal u terug een frisse, jongere uitstraling geven.

Hierbij zal dr. Debby Smeets steeds oog hebben voor het creëren van een natuurlijk resultaat dat past bij de leeftijd. Elke behandeling is maatwerk en individueel verschillend. U bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend informatief consult.

Medisch esthetische behandelingen

Spierontspanners

Hoe werken ze?


Wanneer spierontspanners worden geïnjecteerd ter hoogte van een spier zullen ze de signaaloverdracht tussen het zenuwuiteinde en de lokale spiervezels blokkeren waardoor dat deel van de spier relaxeert en niet meer kan samentrekken.
Wanneer spierontspanners worden ingespoten ter hoogte van de zweetklieren zullen ze de werking ervan blokkeren waardoor het zweten lokaal sterk afneemt of stopt.
De werking van spierontspanners neemt geleidelijk af en moet dus indien gewenst herhaald worden als het product is uitgewerkt. Dit is na 3-6 maanden.

Waar kan je ze voor gebruiken?


 
Cosmetisch

Mimiekrimpels: in het gelaat kunnen bepaalde mimiekspieren voor dynamische rimpels zorgen. D.m.v. spierontspanners kunnen we de spieractiviteit lokaal verminderen waardoor deze rimpels vervagen of verdwijnen.

Medisch

Overmatig zweten (hyperhydrosis): bij hyperhydrosis is er een overmatige zweetproductie op bepaalde delen van het lichaam zoal de oksels, de handpalmen of de voetzolen.

Chronische migraine of spierspanningshoofdpijn: door het inspuiten van overactieve spieren of triggerpoints kunnen de pijnklachten bij spierspanningshoofdpijn of migraine verminderen.


Zijn spierontspanners veilig?

Spierontspanners zijn geneesmiddelen die al decennia lang gebruikt worden in de geneeskunde en waarnaar al veel onderzoek werd gedaan. Het zijn dus goed bestudeerde geneesmiddelen die als erg veilig worden beschouwd, zeker in de lage dosissen die gebruikt worden in de cosmetische geneeskunde. Dr. Debby Smeets werkt enkel met producten van kwaliteitsvolle merken.

Fillers

Waar kan je ze voor gebruiken?


  Fillers zijn volumeherstellers die we kunnen inzetten voor verschillende indicaties. Zo kunnen we fijnere lijntjes, rimpels en diepe groeven of lijnen in het gelaat opvullen en verzachten. Fillers kunnen ook gebruikt worden om vollere lippen te creëren of om de gezichtscontouren te accentueren.

Zijn fillers veilig?

Dr. Debby Smeets gebruikt enkel fillers van hoge kwaliteit waarbij de veiligheid gegarandeerd is. Deze producten verdwijnen ook weer uit het lichaam en kunnen zelfs, indien gewenst, verwijderd worden door het injecteren van een stof die de filler oplost.

Skinboosters

Waar kan je ze voor gebruiken?


  Skinboosters worden gebruikt om de kwaliteit van de huid te verbeteren en deze in de diepte te hydrateren. Hierdoor wordt de huid strakker, egaler, vertoont ze minder oneffenheden en krijgt ze een jongere uitstraling. Fijne lijntjes en rimpeltjes zullen hiermee verdwijnen of verminderen.
Met skinboosters kunnen we oneffenheden in de huid verbeteren zoals bijvoorbeeld bij acné littekens. Skinbooster geven de handruggen weer terug volume en een jongere uitstraling.

Zijn skinboosters veilig?

Dr. Debby Smeets gebruikt enkel skinboosters van hoge kwaliteit waarbij de veiligheid gegarandeerd is. Deze producten verdwijnen ook weer uit het lichaam en kunnen zelfs, indien gewenst, verwijderd worden door het injecteren van een oplosmiddel.

Locaties

Na afspraak kan u terecht in de Dorpsstraat te Hechtel of in de Rozenlaan 12A te Dilsen Stokkem.

 

Afspraak maken