Medisch pedicure Cindy Sokolowski

 

"Bij mij wordt er naar je geluisterd en heb je tijd voor jezelf.”

Cindy Sokolowski

"Na de aandacht voor je voeten, verlaat je met nieuwe energie de praktijk!”

Cindy Sokolowski

Voorstelling

profielfoto van Cindy Sokolowski voor uw gespecialiseerde voetbehandelingen.

Ik ben Cindy Sokolowski, 39 jaar en in 2013 afgestudeerd als Gespecialiseerd Voetverzorgster.

De opeenvolgende jaren na mijn opleiding heb ik in combinatie met mijn toen huidige job een bijberoep uitgeoefend maar in 2021 heb ik de stap gezet naar zelfstandige in hoofdberoep.

Ik ben eveneens werkzaam in een Woonzorgcentrum te Kermt waar ik de voeten van de bewoners volledig ter harte neem.

Als Medisch Pedicure werk ik volgens vastgestelde richtlijnen en werk ik dus ook samen met uw huisarts.


Behandelingen

Bij mij kan je oa terecht voor:

Gespecialiseerde voetverzorging op maat


Hierbij starten wij met een basis pedicure: nagels knippen, vijlen, eelt verwijderen en wordt er verder gekeken welke specifieke noden er voor u nodig zijn: o.a. behandeling van kloven, ingegroeide nagels, verwijderen van eeltpitten. Ook wordt er aandacht gegeven aan het verminderen van uw voet- of pijnklachten door het verlenen van gepast schoenadvies of advies in algemene voethygiëne.

Deelbehandeling


Als u last hebt van 1 specifiek probleem zoals o.a. een likdoorn, een eeltpit, een ingegroeide nagel, een verdikte nagel en u wil hier snel van verlost zijn kan u voor een deelbehandeling kiezen.

Onychoplastie


Hierbij wordt de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig vervangen door een kunstnagel (gel of acryl). Het doel hiervan is het bijsturen van de groeirichting van de nagel en het beschermen van het nagelbed.

Orthonyxie


Wanneer er sprake is van een hyperconvexe (ingegroeide) nagel kan er gekozen worden voor een nagelbeugel. Hierbij wordt de druk verminderd en kan de nagel terug in een rechte positie begeleid worden waardoor de kans op ingroeien zal verminderen.

Orthoplastie


Heeft u last van druk- of wrijfpunten tussen of rond de tenen? Dan kan er d.m.v. een op maat gemaakte siliconen orthese druk ontlastend of licht corrigerend gewerkt worden om problemen zoals eeltvorming of likdoorns, … te voorkomen.

Drukontlasting - vilttechniek


Pijnlijke drukplekken of wonden aan de voet kunnen d.m.v. vilttherapie drukvrij gelegd worden. Door het ontlasten van deze drukplekken zullen deze beter en sneller genezen.


Hoe gaan we samen aan de slag?

Bij een eerste afspraak wordt er een anamnese afgenomen en doen we een voet- en nagelonderzoek. Wij bekijken samen welke behandeling en/of techniek er nodig zal zijn om jou van jouw pijnklachten af te helpen.


Tarieven

Medisch pedicure
37 euro
Deelbehandeling vb eeltpit
23 euro
Speciale technieken
Prijs wordt ter plaatse besproken en is afhankelijk van de speciale techniek

Contact

U kan me steeds contacteren voor verdere informatie

cindysokolowski@praktijkdeduinen.be

U kan rechtstreeks een afspraak maken bij me via onderstaande knop, waar u ook mijn consultatie uren kan zien.


Afspraak maken


Naast de patiënten uit Hechtel-Eksel, sta ik natuurlijk ook open voor patiënten uit andere steden/gemeentes zoals Peer, Leopoldsburg, Houthalen, Helchteren, Overpelt, Neerpelt, Kaulille of andere...


Medische pedicure - Cindy Sokolowski