Psycholoog Sienna Schiffeleers

 

"Samen op zoek naar je eigen oplossend vermogen.”

Sienna Schiffeleers

Voorstelling

Klinisch psycholoog Sienna Schiffeleers.

Ik ben Sienna Schiffeleers, klinisch psycholoog. Zolang ik mij kan herinneren, word ik enorm geboeid door de mens. Het was voor mij dan ook een logische keuze om psychologe te worden. Ik luister graag naar jouw verhalen, bezorgdheden en mogelijkheden. Op die manier probeer ik samen met jou op zoek te gaan naar wat waardevol is. Ik wil je ook een steun geven in je zoektocht naar oplossingen.

Ik wil samen met jou op zoek gaan naar je waarden, doelen en mogelijkheden. Ik ga ervan uit dat jij de expert bent over jouw leven. Door middel van begeleidende gesprekken zal ik je hierin ondersteunen.

Als psycholoog werk ik nauw samen met de huisartsen dr. De Roover en drs. Schutyser maar ook als niet-patiënt zijnde van hen, kan u uiteraard ook bij mij terecht.

Visumnummer FOD Volksgezondheid: 310463
Erkend psycholoog door Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid
ingeschreven bij de psychologencommissie


Mogelijke thema's

Door mijn interesse in een breed scala aan moeilijkheden waar mensen mee kunnen worstelen, kan je bij mij o.a. terecht voor:

Stemmingsproblemen (bv.: depressieve gevoelens…)

Angstklachten

Stress, piekeren en burn-out

Rouw en verliesverwerking

Assertiviteit en zelfvertrouwen

Zelfbeeld en identiteit

Sociale moeilijkheden/vaardigheden

...


Hoe gaan we samen aan de slag?

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek verkennen we waar je vastloopt, mee worstelt of moeilijkheden mee ervaart. We zoeken hierbij uit wat jouw noden, vragen en doelen zijn en kijken ook naar je krachten en hulpbronnen.

Daarna gaan we samen op zoek naar wat voor jou waardevol en helpend kan zijn. Ik probeer hierbij steeds persoonsgericht te werken. Jij bent de expert over jouw leven. Door middel van begeleidende gesprekken probeer ik je hierbij te ondersteunen. Ik vind het daarnaast ook heel belangrijk dat je je veilig voelt en vind onze vertrouwensband dan ook uitermate belangrijk.


Tarieven

Individueel gesprek
Intakegesprek : 65 euro
Opvolggesprek : 60 euro
Terugbetaling is afhankelijk van uw ziekenfonds en regio. U informeert zich best eerst bij uw ziekenfonds over de voorwaarden die zij stellen ten aanzien van terugbetaling van psychologische begeleiding.

Contact

U kan me steeds contacteren voor verdere informatie

siennaschiffeleers@praktijkdeduinen.be

U kan rechtstreeks een afspraak maken bij me via onderstaande knop, waar u ook mijn consultatie uren kan zien.


Afspraak maken


Naast de patiënten uit Hechtel-Eksel, sta ik natuurlijk ook open voor patiënten uit andere steden/gemeentes zoals Peer, Leopoldsburg, Houthalen, Helchteren, Overpelt, Neerpelt, Kaulille of andere...


Klinisch psycholoog - Sienna Schiffeleers

Collega's psychologische hulpverlening